Koneohjaus

Koneohjaus joka toimii – L5

Koneohjaus  lisää tuottavuutta ja 3D koneohjaus vaaditaan yhä useammalle työmaalle.  Mutta vain toimivat koneet ovat tuottavia. L5 Koneohjauksella varustettua maanrakennuskonetta ei tarvitse seisottaa toimettomana toimintahäiriöiden tai käytettävyyteen liittyvien ongelmien vuoksi.

Luotettava koneohjaus

L5 koneohjaus rakentuu luetettavista ja laadukkaista osista. Koneohjauksen anturit ovat erittäin nopeita ja vakaita. Mittausarvoissa ei ole viiveitä tai huojuntaa, aivan kuten kunnon 3D -koneohjauksen pitääkin toimia.

Soita ja kysy lisää koneohjauksesta  0400-130198, Marko Kulonen

L5 Kotisivuille
Pohjoismainen yhteistyö haastaa koneohjauksen markkinat

Koneohjaus - L5 - pohjoismaalaista edistyksellisyyttä

Toimiva koneohjaus pohjoismaisiin olosuhteisiin tehdään tietenkin pohjoismaissa. L5 koneohjauksen ovat kehittäneet ihmiset, joilla on pitkä maanrakennusalan kokemus sekä paikallisten olosuhteiden ymmärrys siitä, mitä 3D-koneohjaus vaatii täällä Pohjolassa toimiakseen. 

L5 koneohjaus on suunniteltu helpottamaan kuljettajan työtä. Koneohjauksen laitteet eivät saa olla näkyvyyden tiellä ja vaikeuttamassa työntekoa. Järjestelmän kaikki komponentit sijoitetaan ohjaamon ulkopuolelle ja sisällä on vain yksi kosketusnäyttö. 

Koneohjauksen toimintojen on oltava helposti käsillä ajon aikana. Edistyneessä käyttöliittymässä alavalikot ja tarpeettomat tiedot ovat pois tieltä. L5 koneohjauksen käyttäminen on helppoa ja loogista, näin kuljettaja saa helposti hyvän yleiskuvan.  Järjestelmän käyttö ajon aikana hoituu joko suorilla näppäinpainalluksilla tai ”kosketa ja pidä” -painikkeella. 

Koneohjaus on pilvessä

Koneohjaus jonka voit yhdistää pilveen. L5 on yhdistetty Unicontrol Cloud -pilvipalveluun. Kun koneessasi on L5 koneohjaus, voit helposti hallinnoida koneita ja lähettää mittaustietoja ja viitemalleja sähköisesti.

Koneohjauksen toimintavarmuus ja käytettävyys ovat koneurakoitsijalle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Jos apua tarvitaan on etätuki saatavilla napin painalluksella. Kun apua tarvitaan, sitä on saatavilla nopeasti, eikä työskentelysi kärsi turhasta odottelusta.

Koneohjauksen toimitus ja asennus

Pidämme jatkuvasti varastossamme useita L5 -koneohjaus -järjestelmiä. Pystymme asentamaan järjestelmän nopealla toimituksella, varmasti ja laadukkaasti. Soita ja kysy seuraavaa vapaata asennusaikaa. Meillä on vuosien kokemus erilaisista koneohjaus -järjestelmistä. Olemme  valinneet L5 -koneohjauksen yhteistyökumppaniksemme sen laadun, käytettävyyden ja saatavuuden vuoksi. L5 koneohjauksen asennuttaneet urakoitsijat ovat myös tyytyväisiä asennuksen nopeuteen, laitteiston laatuun ja helppokäyttöisyyteen sekä nopeaan ja harvoin tarvittavaan tukeen.

Asennamme koneohjauksen nopeasti, luotettavasti ja tietysti takuulla. Näin kone on nopeasti takaisin tuottavassa työssä.

Marko Kulonen, Uudenmaan Raskashuolto Oy, 0400-130198

3D-koneohjaus lyhyesti

3D-koneohjaus mahdollistaa kaivinkoneen kuljettajalle suuren tarkkuuden vaativissakin työkohteissa. Työ on mahdollista suorittaa koneohjauksen avulla itsenäisesti, ilman mittamiehen apua.  L5 koneohjauksen AKKI2 dual GNSS -vastaanotin on aina yhteydessä satelliittiin  ja mittajärjestelmä kertoo aina kuljettajalle erittäin tarkasti mikä on työmaakorko.  

 

Projektikohtaiset 3D-suunnitelmat

Tärkeä osa 3D-koneohjauksen toimintaa ovat valmiit kolmiulotteiset suunnitelmat, joista löytyvät mm. mittatiedot. Suurilla työmailla vaaditaan valmiit 3D-suunnitelmat, jotka ovat tunnettujen toimijoiden tekemiä. L5 koneohjaus on suurten pääurakoitsijoiden hyväksymä ja se on jo toiminut Suomen suurimmilla työmailla. L5 koneohjaus on täysin yhteensopiva Infrakit 3D-mallien kanssa.

 

3D suunnitelmat näkyvät kuljettajalle koneohjauksen näytöllä. Siitä nähdään tarkat mittatiedot ja työ tulee tehtyä kerralla oikein. Tämä helpottaa kuljettajan työskentelyä ja parantaa tarkkuutta. Työn valmistuttua dokumentointi on helppoa, sillä kaikki on valmiina muistissa.